loading...

Välkommen till paviljongen i Ör

Paviljongen är en mötesplats för alla i Ör och närområdet. Läs mer om vem paviljongen är till för här.

Aktiviteter på paviljongen

Det finns flera aktiviteter redan planerade. Läs mer om vad som är på gång i paviljongen.

Om projektet Ör centrum

Vi planerar att börja utvecklingen av Ör Centrum år 2020.
Läs mer här.

Inga kommande händelser- Tack för det gångna året!

Tidigare händelser

loading...

Lördag 16 november klockan 12-14

Årets sista aktivitet på paviljongen var en avslutande grillningsdag. Det bjöds på julpyssel och goda samtal om det kommande projektet och drå gångna paviljongsaktiviteterna. Utomhusspel och julpyssel. 

loading...

Torsdag 31 oktober klockan 16-19

En rysligt lyckad Halloween fest med flera deltagare än på någon tidigare aktivitet under året. Skattjakten och ansiktmålningen var extra uppskattade bland de minsta. 

loading...

Loppis och Återbruk- Lördag 31 augusti klockan 12-15.

En glad hop loppisbord och dukar spred sig framför paviljong denna sensommar lördag. Flera saker fick nya hem och boende i Ör fick sig en god fika.  

loading...

Naturdag- Torsdag 11 juli klockan 13-15.

Naturdagen blev en mysig dag i sällskap av myror och kryp. Det visade sig finnas mycket att upptäcka i närmiljön.  

loading...

Nationaldagsfirande- Torsdag 6 juni klockan 12-15.

Vi firade nationaldagen på paviljongen med öppet hus, fika, grillning och modellbygge i trä. En jämn ström av besökare och nyfikna kom förbi under den soliga dagen och dagen för de stora festligheterna på Golfängarna.

loading...

Vårfest på paviljongen- Lördag 18 maj klockan 12-16.

Vi firade in våren på paviljongen tillsammans med utomhusspel, grillning, fika, cykelfix, fågelholksbygg och annat kul. Roligt att så många från hela Sundbyberg kom förbi och trivdes. Intresset för nästa aktivitet var redan stort. Vi påminde också om att paviljongen går att bokas för egna tillställningar, möten och kalas. 
 
loading...

Urban odling(4 maj 2019)

Det blev en lite kylig men solig dag på paviljongen när smultronplantorna sattes i jorden. Med hjälp av duktiga Ör-bor och förbipasserande finns nu pallkragar med smultron som är till för alla Ör-bor. Om du har vägarna förbi, får du gärna ge dem lite vatten.  

loading...

Fågelholksverkstad med barnen i förskolan Blåklockan
(15 april 2019)

Vår första fågelholksverkstad hölls på förmiddagen den 15.4 i strålande solsken utangör paviljongen i Ör. De glada hammarslagen ekande i närområdet. Barnen var superduktiga och stolta över sina alster. 

De färgsprakande fågelholkarna hängs upp av kommunen i höst.  

loading...

Invigningshelgen
(25-27 januari 2019)

Fredagens invigningsceremoni samlade till sig ett 100-tal besökare som kom för att lyssna på politikernas visioner för Hallonbergen-Ör, för att se hurdant det kommande projektet ska bli och för att njuta av de lokala stjärnorna Twin Doves  musik. Under helgen var det öppet hus då det bjöds på grillkorv och fika när intresserade bekantade sig med paviljongen och utställningen om träbyggande.